Logo

Doorbraakcoaching

Bij doorbraakcoaching word je geconfronteerd met je eigen belemmerende patronen, valkuilen en inzichten. En belangrijker: je leert deze loslaten.

Van nature proberen we (onbewust) pijn te vermijden

Je interne beschermingssysteem probeert (onbewust) pijn te vermijden. Dit is gevormd door je oerinstinct en de manier waarop je gebeurtenissen hebt beleefd. Hierdoor kun je onbewust vasthouden aan negatieve belemmeringen, patronen en overtuigingen die niet bij jou passen en loop je vast. Je bent niet meer wie je in essentie was. Doorbraakcoaching helpt inzicht te krijgen in wie je bent, wat je interne saboteurs zijn en hoe je niet meer leeft vanuit je pijnsysteem zodat je weer in balans komt.

doorbraakcoaching

Waarom een doorbraakcoach?​

Heb je het idee dat je vastloopt, dat je niet alles uit het leven haalt of dat het leven aan je voorbij glipt zonder dat je écht hebt geleefd? Ervaar je mentale of fysieke klachten zoals stress, somberheid, paniek, burn-out, buikpijn, slechte ontlasting of hartkloppingen? Dit zijn allemaal uitingen van je lijf en geest dat je niet in balans bent. Hoog tijd om daar iets aan te doen. Want cliché, maar waar: het leven is voorbij voor je het weet. En hoe zonde is het dan als je niet jezelf bent geweest? Of dat je je al die tijd hebt aangepast aan je omgeving of je hebt je laten leiden door oude pijnprikkels en (jeugd)trauma’s?

Een doorbraak in 4 sessies: kort, krachtig en intens

Het doel van doorbraakcoaching is dat je na de 4 sessies onafhankelijk bent. Doorbraakcoaching draait dan ook niet om een eindeloos traject waarin je blijft terugkomen. Het is kort, krachtig en intensief, maar vooral zeer effectief. Ik geef je de tools, kennis en oefeningen waarmee jij zelf aan de slag kunt met de kern van jouw probleem. Er ontstaat een blijvende, duurzame verandering waar je de rest van je leven de vruchten van plukt.

Het effect van doorbraakcoaching

Een vrij leven, zonder belemmerende patronen en drijfveren. Zodat je vanuit jezelf keuzes maakt en meer uit het leven kunt halen. Betekent dit dat je instant happiness ervaart en alles direct rozengeur en maneschijn is? Nee. Zo simpel is het niet. Wel voel je je na doorbraakcoaching bevrijdt van het oude pijnsysteem dat jou onbewust in z’n greep hield en kun je aangeleerde patronen en overtuigingen laten gaan. Zodat je daarna bewust kunt kiezen om vanuit je vrije zelf te leven.

De voordelen van doorbraakcoaching

Hoe ziet een doorbraakcoaching traject eruit?

Voordat je besluit met een doorbraaktraject te starten, kan indien gewenst een vrijblijvend intakegesprek plaatsvinden. 

In vier sessies van 2,5 uur ga ik samen met jou aan jouw probleem werken en na elke les krijg je opdrachten mee waar je direct mee kunt beginnen. Ook neem ik tussen iedere sessie even telefonisch contact met je op om te kijken hoe het gaat. 

doorbraakcoaching
Doorbraaksessie met Jeroen

Opbouw doorbraakcoaching traject

In de eerste sessie gaan we op zoek naar de kern van jouw probleem. Ik stel vragen en laat je veel vertellen. Doel hierbij is te ontdekken welke pijn je probeert te vermijden, je inzichten hierin te geven en je bewust te maken.

In sessie twee geef ik je een alternatief voor de negatieve patronen en overtuigingen die je (onbewust) toepast. Je leert om in contact te komen met jezelf, je bewust te worden wat niet fijn aanvoelt en leert anders tegen obstakels aan te kijken.

In de derde sessie laat ik je zien hoe je interne saboteurs van het proces kunt herkennen en gaan we aan de slag om bewust te kiezen om vanuit je vrije zelf te leven en niet te handelen vanuit je pijnsysteem.

In de laatste sessie blikken we terug op wat je allemaal hebt geleerd, stimuleren we nog eens het bewust kiezen voor je vrije zelf en geef ik praktische handvaten mee die je hierna je hele leven kunt toepassen.

Heb je na het traject behoefte aan extra sessies? Het boeken van extra sessies is altijd mogelijk.

In het kort

Nieuws & blog updates ontvangen?

×