Logo

Jeroen van der Vlist​

..gediplomeerd doorbraak- en ademcoach. Het is mijn missie om jou te helpen om meer uit het leven te halen als je het gevoel hebt dat je emotioneel vastloopt, bijvoorbeeld op werk, in relaties of met jezelf. Samen met jou ga ik aan de slag om inzichten in belemmerende patronen en negatieve overtuigingen te krijgen, zodat je die vervolgens kunt loslaten. Op die manier ontdek je weer wie je echt bent, waar jij gelukkig van wordt en kun je vanuit je eigen vrijheid keuzes maken. Met als uiteindelijke doel: vrij leven en écht jezelf zijn.

Durf voor jezelf te kiezen

Daar weet ik alles van. Wie mij zo’n 10 jaar geleden zou hebben gezegd dat ik nu als doorbraak- en ademcoach zou werken, had ik verbaasd aangekeken. Sterker nog, ik had weinig met de coachingwereld. Jarenlang heb ik op hoog niveau gesport en na mijn bachelor in International Business Management maakte ik carrière op de customer service afdeling van een internationaal bedrijf. Mijn dagen zaten vol met werk, sporten en zo veel mogelijk leuke dingen te doen met mijn vriendin, vrienden en familie. Iets met fear of missing out, zou je kunnen zeggen. Lang ging dit goed, totdat ik in 2020 steeds vaker uitgeblust raakte. Ik werd humeurig, oververmoeid en kreeg fysieke klachten als hoofd- en buikpijn. Naar mijn lichaam luisteren deed ik echter niet. Ik racete gewoon door en stak mijn kop in het zand.

Doorbraak coach Jeroen van der Vlist

Tot het moment dat ik naar de deur liep om naar buiten te gaan en ik mijn hand niet om de deurklink kreeg. Ik was letterlijk op. Wekenlang lag ik op bed. Een burn-out. Het duurde lang voordat ik me weer de oude voelde. Eerst gaf ik mijn werk de schuld. Ze eisten te veel. Uiteindelijk kwam ik erachter dat er maar één iemand was die het zover had laten komen, ikzelf. Mijn lichaam en geest hadden al lange tijd signalen gegeven dat er iets mis was, maar luisteren deed ik niet. Tijdens mijn burn-out kreeg ik hulp binnen de reguliere zorg van een Arboarts en een psycholoog. Hoewel beiden goede intenties hadden, kwam ik niet tot de kern van mijn probleem waardoor ik nog altijd vastliep.

Na veel researchen gaf ik mij op voor een groepscursus doorbraakcoaching. Ik was vooraf heel kritisch en het was totaal uit mijn comfortzone. Tijdens die groepscursus werd ik al snel laaiend enthousiast. Ik werd me bewust van wat me al die tijd belemmerde en waardoor mijn burn-out is ontstaan. Hierna kon ik direct aan de slag met mijn belemmerende patronen en overtuigingen. Er viel een enorme last van mijn schouders en ik voelde me eindelijk weer mezelf.

Anderen over mij

Familie, vrienden en cliënten omschrijven mij als: integer, betrouwbaar, open, serieus en rustig. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij, en ik bij hen.

Mijn missie als doorbraak- en ademcoach

Ik heb gezien en ervaren welke impact doorbraakcoaching op iemand heeft. Het heeft mij zo veel gebracht, dat wil ik anderen ook laten zien. Daarom gooide ik het roer om. Ik liet de economische wereld achter me en koos voor zelfontwikkeling en zelfzorg. Hiervoor liet ik me omscholen bij Unlimited People. Daar volgde ik de SNRO-gecertificeerde hbo-opleiding tot doorbraakcoach. Gaandeweg kwam ik ook in aanraking met het verschil dat ademwerk kan maken. Daarom besloot ik bij The Breathwork Coach een CRKBO-gecertificeerde opleiding tot ademcoach te volgen. Zodoende ben ik nu waar ik wil zijn: anderen helpen om ze hun echte zelf te laten zijn, zodat zij uiteindelijk gelukkiger en vrijer kunnen leven.

Doorbraakcoaching sessie met Jeroen van der Vlist

Nieuws & blog updates ontvangen?

×