Logo

Doorbraakcoaching of ademwerk voor bedrijven

Benieuwd naar wat doorbraakcoaching en/of ademwerk voor jouw team of organisatie kan betekenen? Of geïnteresseerd in een op maat gemaakt programma? Neem dan vrijblijvend contact op.

Deze bedrijven gingen je voor.

Als doorbraakcoach coach ik voor de Burnout poli

Burnout Poli begeleidt als gespecialiseerde zorgaanbieder mensen naar hun onbegrensde authentieke kracht.

Wij begeleiden cliënten die zijn ‘vastgelopen’. Geen vage of langdurige trajecten maar gedegen resultaat in een compleet programma. Uniek is hierbij de multidisciplinaire aanpak, onze 3D formule. Sinds 2007 hebben wij duizenden mensen binnen 12 weken succesvol laten starten met re-integreren, snel en duurzaam terug naar hun werkplek.

Bij de Burnout poli gaan 3 verschillende coaches met je aan de slag. De sessies zijn intensief en duren 2,5 uur. De coaches hebben allemaal een eigen werkveld en vergaderen iedere week.

Als doorbraakcoach coach ik jongeren voor Young & Unlimited

Bewustwording, zingeving en intrinsiek (zelf)vertrouwen creëren voor iedereen van 20 tot 35 door effectieve, holistische coachingsprogramma’s en begeleiding.’

‘Als werkgever wil jij jouw team de beste omgeving en tools bieden om te floreren. De millenial workforce zijn de leiders van morgen. Deze groep verdient het om begeleid te worden in hun proces om de beste versie van zichzelf te worden, met maximale efficiëntie als resultaat.

Wij bieden zowel individuele als groeps trajecten. Door te ontdekken waar het knelpunt ligt in de individu of het team, kunnen wij gedetailleerd aan een duurzame oplossing werken. Want wanneer iedereen toegang heeft tot zijn eigen Unlimited potentieel, is er geen limiet aan wat bereikt kan worden.

In onze individuele trajecten maximaliseren wij het persoonlijk leiderschap, werken wij aan burn-out preventie én burn-out herstel. Binnen een concreet traject van 12 weken werken wij naar de gezonde re-integratie toe.

Als doorbraakcoach coach ik voor Mind Ware

De filosofie van Mind-Ware is dat een mens in staat is te veranderen wanneer het bewustzijn wordt aangescherpt en de eigen onbewuste motieven worden herkend. Deze bewustwording resulteert in verbetering van zelfsturing waardoor het gedrag wordt afgestemd op wat de situatie vraagt. Je ben in staat proactief zelf de omstandigheden te scheppen in plaats van erop te wachten. 

Tijdens de coaching leer je doorbraken te realiseren in je eigen manier van denken, voelen en handelen. Door inzicht te krijgen in de eigen diepste overtuigingen ontstaat ruimte om talenten en onbenut potentieel volledig tot ontwikkeling te laten komen. Je leert dieperliggende motieven herkennen, zodat je kan loskomen van patronen, vooroordelen en beperkende overtuigingen.

×