Logo

Yoga en ademwerk event​

Samen met jou maken wij op deze magische locatie prachtige releases mogelijk.

We richten ons tijdens dit event op het expressiechakra (ook bekend als keelchakra) doormiddel van verschillende yoga en ademtechnieken. Wanneer dit chakra open en stromend is, heb jij het vertrouwen dat je in staat bent je behoefte te communiceren. Je zal ervaren dat er meer ruimte ontstaat om jezelf te uiten.
Het event is inclusief verse vegan lunch en wandeling door een prachtige inspiratietuin van 1ha. 

Het volgende yoga & ademwerk event vindt plaats op:
Zaterdag 6 mei van 10:00 – 15:00
Locatie: Hazerswoude-Dorp
Georganiseerd door: Esmeralda (The Sister Circle& Adem coach Jeroen van der Vlist
Investering: €111,- p.p. 

Wat mag je verwachten tijdens het event?

De manier waarop er in het verleden op jou gereageerd werd toen je nog een kind was zijn bepalend geweest voor de rest van je leven. Misschien werd jij wel eens afgekapt? Of, waren er juist helemaal geen remmen? De indruk die dit op je heeft gemaakt kan nog dagelijks voelbaar zijn. 

Want wat werkelijk van binnen leeft moet verwoord kunnen worden. Bij een volledig geopende keelchakra kan jij je innerlijke inzichten en gedachten openlijk en zonder vrees uitdrukken. Je zegt; nee, als dat jouw mening is. Je kunt spreken maar ook zwijgen en bezit de gave om naar anderen te luisteren. Wanneer het open en stromend is heb jij het vertrouwen dat je in staat bent je behoefte te communiceren en jouw liefdevolle zoete waarheid te mogen spreken. Communicatie, jezelf uiten en creativiteit zijn kenmerken van deze sessie.

Het betreft een geheel verzorgd event van 10.00 – 15.00 waarbij jij je helemaal op jezelf mag focussen. Alle benodigdheden: yoga-matjes, meditatiekussens en dekentjes zijn aanwezig. Daarnaast zorgen wij voor een verse vegan lunch met  o.a. heerlijke salades, verse soep en bananenbrood. We bevinden ons in een prachtige inspiratie tuin waar je van de gelegenheid gebruik kunt maken om te wandelen en te aarden.

We creëren deze dag een veilige setting waarin we eventuele schaamte overwinnen en oefenen vanuit kwetsbaarheid, speelsheid en plezier.

Wil jij erbij zijn?

Meld je aan via het formulier! Wij bevestigen je deelname dan zo snel mogelijk en sturen je de overige info op.

×